Lukijat

maanantai 11. helmikuuta 2019

Tämän päivän töitä

Ei mennyt ihan putkeen tämäkään päivä.
Aamulla hoidin vanhat vakuutukset historiaan ja ostin uudet. Jossain vaiheessa vakuutusyhtiön sivu kaatui ja sitten odoteltiin asian korjaamista muutama tunti. Chattipalvelijakin ehti siinä soittaa, että mikä tuli kun häivyit linjalta:)

Sitten höökillä vaalimainoksen kimppuun, kun piti saada "esivedokset" ihanalle ystävälle, joka lupasi auttaa esitteiden tulostuksessa. Siinäpä jumittui sitten kone, ei kuin toiselle koneelle ja isäpappa korjaamaan pöytäkonetta. Sain kuin sainkin mainoksen suht´ ajoissa tehtyä.

Sähköpostin perkaus tuli vuoroon ja se otti taas oman aikansa, siinä samalla vastailin puhelin viesteihin. Kumman äkkiä se postiloora tulee täyteen :O Eli sen suhteen pitää olla tarkka, ettei jää mitään ajankohtaista tärkeää tuonne bittiavaruuteen.

Vastasin elämäni toiseen vaalikonekyselyyn, koskien omaishoitajuutta. Se oli kuitenkin helppoa, koska siitä on omaakin kokemusta ja tietoa. Omaishoitajat tekevät tärkeää ja korvaamatonta työtä. Sen myöntämistä ja palkkioita tulee helpottaa, onhan se kunnalle halvempaakin kuin muut hoitomahdollisuudet. Omaishoidon saamisen kriteerit ja hoitopalkkiot pitää saada yhtenäiseksi koko Suomessa. Avuntarve ei katso asuinpaikkaa tai kotikuntaa ja sen määrärahoja.

Kello tikittelee yli kymmentä ehtoolla joten kai sitä nyt on aika syödä iltapala ja painua maate. Että jaksaa taas aamulla.

Mun vaalikoira on kyllä saanut ottaa tän päivän rennosti. Tooosi rennosti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti